New & refurbished
100% circulair
Snel leverbaar
New & refurbished

Onze betaalmethoden
Je kunt bij Pacha Panels online betalen via iDEAL, creditcard, bankoverschrijving, PayPal en Bancontact. Pacha Panels werkt samen met betaalpartner Shopify waardoor het kan zijn dat je deze naam terugvindt op je rekeningafschrift.

Hieronder meer informatie over onze betaalmethoden:

iDEAL: Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt op pinnen. Je rekent af in een vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Alle gegevens staan klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Creditcard (Visa, MasterCard): Houd bij deze betaalmethode de creditcard van je bedrijf bij de hand. Je hebt het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code nodig. Deze code staat op de achterkant van de creditcard en bestaat uit drie cijfers.

Bankoverschrijving: Betaal je de bestelling liever op een later moment? Of wordt dit verzorgd door de financiële administratie van je bedrijf? Kies dan voor deze betaalmethode. Je krijgt van ons een verzoek om het bedrag over te maken. Zodra je betaling is verwerkt, is je bestelling compleet en kunnen we deze verwerken.

Bancontact: Speciaal voor onze Belgische klanten is er de koppeling met Bancontact. Deze veilige betaalmethode kunt je gebruiken als u bent aangesloten bij één van de banken die werken met Bancontact.

Wanneer en hoe ontvang ik de factuur?
We versturen de factuur via e-mail zodra de order is verzonden. Heb je geen factuur ontvangen? Dan kan het zijn dat jouw mailprogramma deze bijlage tegenhoudt of in de Spam belandt. Neem contact op met een van onze klantadviseurs om de factuur alsnog te ontvangen.

Als eerste op de hoogte over de ontwikkelingen bij Pacha Panels?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.