New & refurbished
100% circulair
Snel leverbaar
New & refurbished

Pacha Panels publiceert elk kwartaal een update van het landschap met daarin de belangrijke spelers actief binnen de meubelindustrie die circulariteit hoog in het vaandel hebben staan. Hierbij de update van Q3 2021.

Het bepalen van de partijen die in het landschap worden opgenomen, gebeurt door de community zelf. Pacha Panels beoordeelt alle tips en suggesties die binnenkomen. We kijken vervolgens naar een groot aantal aspecten: strategie, visie & missie, circulaire activiteiten, concrete projecten of producten gerealiseerd, aandacht voor terugname dan wel gebruik van gebruikte materialen, samenwerking met circulaire partners en het impact statement (beschrijving van de gerealiseerde impact). We proberen zo objectief mogelijk te werk te gaan, maar beseffen dat er altijd ruimte is voor discussie. Daar staan we voor open.

Retailers, producenten, ontwerpers, informatiebronnen, subsidieregelingen, kapitaalverschaffers, onderzoeks- en adviesbureaus en branche organisaties komen aan bod.

De lijst is nooit af of compleet. Wij vragen je hulp en input. Heb je een suggestie, mail die dan naar geertjan.smits@pachapanels.nl. In het volgende kwartaal zal de lijst weer een stukje actueler en beter zijn geworden.

Circulaire meubellandschap Q3 2021

Als eerste op de hoogte over de ontwikkelingen bij Pacha Panels?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.